+359 2 976 13 13

Кариери

Във връзка с предстоящи предизвикателни проекти, търсим нов колега, който да добави своите знания и ентусиазъм към екипа ни на позиция: 
 
 

ERP програмист

 

 

Защо да се присъедините към нашия екип?

При нас ще получите атрактивно заплащане и социални придобивки, сред които ваучери за храна, корпоративен мобилен номер и други. Предлагаме гъвкаво работно време, подходящо за млади и динамични хора.
 
Фирмата предлага отлични възможности за обучение, развитие и придобиване на Microsoft Dynamics и Tableau сертификати.
 
Ще работите в съвременен офис със собствен развлекателен кът (джаги, мини голф, дартс, фитнес топка) и напълно оборудвана кухня с осигурени топли и студени напитки. Офисът е разположен на комуникативно, лесно достъпно място, с възможност за паркиране и предлага приятна планинска гледка, а панорамната тераса на последния етаж на сградата осигурява идеалното място за отдих. 
 
При нас се ценят чувството за хумор, инициативността, лоялността и свежите идеи. Нашият екип е съставен от млади, усмихнати, интелигентни хора, които са приятелски настроени към всеки нов колега. Високо ценим личните и фирмените празници и знаем как да се забавляваме. 
 

Какво ще правите при нас?

Ще участвате в програмирането и поддръжката на настройки и доработки за Microsoft Dynamics™ NAV по задания, изготвени от консултантите в екипа.
 
Ще участвате в интересни и предизвикателни проекти по внедряване на водещи бизнес системи за управление в български и международни компании, където ще намерите отлично приложение на своите знания и ще придобиете ценен опит.
 
Ще имате възможност да разработвате нови функционалности и вертикални решения, както и да моделирате бизнес системите според нуждите и желанията на клиентите. 
 
 

Вие сте идеалният кандидат, ако имате:

  • Познания за обектно-ориентирани езици (Pascal, C++, C# и други)
  • Познания за релационни бази данни
  • Аналитично мислене
  • Желание за учене и развитие

Вие сте перфектният кандидат, ако притежавате и:

  • Опит с Microsoft Dynamics™ NAV или друга бизнес система от подобен клас, както и Microsoft Dynamics сертификати
  • Опит с MS SQL, .Net, уеб приложения
  • Опит с внедряване на софтуерни продукти
  • IT, математическо, физическо или инженерно образование
  • Желание за служебни пътувания в страната и чужбина
  • Добро ниво на владеене на английски език
 
Ако искате да станете част от нашия екип, изпратете автобиография (а за по-ентусиазираните и нестандартно мотивационно писмо) на адрес: jobs@team-vision.bg, не по-късно от 20.09.2017. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
 
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни