+359 2 976 13 13

Екип

Нашият екип се състои от талантливи професионалисти със страст към качественото изпълнение на всяка задача и визия как трябва да функционира успешният бизнес в съвременния свят.
 
Иновацията и повишаването на квалификацията на служителите е наш главен приоритет и постоянна грижа. Непрекъснати външни и вътрешни обучения гарантират, че сме неизменно в крак с новите технологии, а множеството сертификати от Microsoft Dynamics, Microsoft SQL Server, системното администриране и много други представляват официално потвърждение и гаранция за нашия опит и умения.

 

Ние не правим компромис с качеството на нашата работа! Доволните ни клиенти са най-добрата препоръка за нашия професионализъм, ентусиазъм и пълната отдаденост, с която се заемаме с всеки проект.

 

Управител
Параскев Бенчев

Над 20 години опит като програмист по проектиране и внедряване на системи за управление на бизнеса. Участва в анализ, дизайн и одит на проекти. Специалист по разрешаване на "изключително сложни проблеми". Професионалните му интереси включват системи за бизнес анализи и проектиране на прости и елегантни решения.

В свободното си време обича да спортува и да се забавлява със семейството и приятелите си.

Управител
Росен Караиванов

Повече от 18 години опит с проектиране и внедряване на системи за управление на бизнеса. От 13 години заема длъжността Управител. Фокусиран върху развитието на основния продукт MS Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central и неговото съответствие и приложение съгласно международни и национални счетоводни стандарти. Смята, че най-важният актив на една компания са нейните служители.

Ръководител отдел Консултанти
Александър Хаджидимитров

Над 20 години опит със системи за управление на бизнеса като програмист и консултант. Създава и развива модулите за анализ и формиране на себестойност и ТРЗ функционалност. Един от водещите консултанти за локализация на Microsoft Dynamics NAV. Интересува се от системи за управление, управление на проекти и обучение. В свободното си време катери планини, кара ски или танцува.

Старши консултант
Цветана Тодорова

Над 20 години опит с проектиране, внедряване и локализация на ERP системи, анализ и оптимизация на бизнес процеси. Специализация в проектирането на системи за автоматизация на склад и отчитане на производството. Интересува се от проектиране на решения за планиране и автоматизация на производството и изграждане на комплексни решения за неговото управление. В свободното си време пише блог, танцува и се занимава с музика.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни