+359 2 976 13 13
Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau - лидер в света на системите за бизнес анализи

Tableau е лесно за инсталация и използване съвременно BI решение, което ви помага да видите и разберете какво се случва с вашия бизнес във всеки един момент. С Tableau създавате сами прецизни бизнес анализи, справки и прогнози за минути, вместо за дни.

Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau в действие

Разгледайте галерията с Tableau визуализации, създадени от нашите експерти. Вижте Tableau в действие

Повече от 86 000 организации от цял свят се доверяват на Tableau: лидер сред системите за бизнес анализи

 

Убедете се сами в предимствата на BI софтуера Tableau

Tableau

 

Нов поглед върху вашите данни

 

Всяка организация ежедневно трупа информация, но тя е източник на ползи само ако се използва в незабавно и служи за предприемане на правилните действия. Софтуерните системи за анализ (Business intelligence) ви помагат да превърнете морето от информация в лесни за възприемане справки и интерактивни графики.

Tableau ви помага да видите и разберете данните

 

С Tableau извличате скритата във вашите данни стойност

Tableau е софтуер за бизнес анализи от ново поколение, с помощта на който:

 • Светкавично анализирате данните си и идентифицирате тенденции и зависимости още при тяхното възникване, което ви помага да постигнете и поддържате пазарно предимство
 • Намирате отговори на въпросите, които ви вълнуват
 • Взаимодействате с данните си, за да откриете причините, криещи се зад всяка ситуация
 • Вземате решения, базирани не на предположения, а на сигурна информация

 

 

Мигновени анализи – от 10 до 100 пъти по-бързо от всяко досегашно решение

С Tableau забравяте за дългите часове и дни, изгубени в извличане, обработка и обединяване на информация от различни източници преди да пристъпите към анализ. BI софтуерът безпроблемно се свързва с разнообразие от източници на данни, а богатия набор от филтри и инструменти за анализ ви позволяват незабавно да забележите тенденции и противоречия, да изолирате конкретни примери и да вземете оптимални решения.

 

 

Визуализации, които не оставят нищо скрито

Tableau е self-service аналитичен софтуер, насочен към променящите се нужди на потребителите. Използвайки неговите мощни инструменти за визуализация и широк набор от графики, създавате пълна картина на своя бизнес и пазарна среда.


Tableau ви помагат да разгледате данните си във всякакви разрези и да откриете зависимости и тенденции, които до сега са оставали скрити. Чрез Tableau намирате отговор на критични за бизнеса въпроси, прогнозирате и планирате, изпреварите събитията вместо само да реагирате.

 

 

Задълбочените бизнес анализи за всеки

Tableau притежава интуитивен потребителски интерфейс, който го прави лесен за усвояване и използване на всички равнища в организацията. Чрез него всеки потребител може да създаде и сподели с колеги свое собствено интерактивно табло със справки и визуализации (dashboard), в което да разгледа данните точно в разреза, който му е необходим. Чрез Tableau бизнес анализите се превръщат в универсален език за комуникация и в част от корпоративната ви култура на всички организационни равнища.

 

Tableau е съвременен self-service BI софтуер

 

Навсякъде и по всяко време

Вече не е нужно да сте на работното си място, за да анализирате информацията и да предприемате действия. Tableau се визуализира отлично на всички мобилни устройства, а възможността за автоматично обновяване на данните в реално време ви помага да реагирате на променящата се среда в движение и да извличате максимума от всяка възникваща ситуация.

 

Tableau Desktop

Tableau Desktop е вашето основно оръжие в анализите. С негова помощ:

 

 • за минути създавате справките и анализите, от които имате нужда
 • представяте данните по нагледен, интерактивен и лесен за възприемане начин
 • можете да се свързвате със стотици източници, да смесвате и комбинирате информацията, за да извлечете максимума от своите данни
 • с няколко клика създавате мощни калкулации, изграждате референтни линии и прогнози, идентифицирате зависимости и тенденции

 

Tableau Desktop носи със себе си задълбочени анализи, статистически функции и мобилни възможности, които ви помагат уверено да вземате решения, базирани на данните.

 

Tableau Server

Tableau Server предоставя достъпен и сигурен начин да споделяте данните и анализите си с цялата организация

 

Ако искате да споделяте данни, справки и интерактивни табла с ваши колеги, можете да го направите бързо и сигурно с Tableau Server.

 

Tableau Server  е корпоративен клас софтуер, в който намират приложение най-модерните технологии, като изкуствен интелект, машинно самообучение, комуникация на естествен език и др.

 

 • Ask Data - базирана на машинно самообучение функционалност, която позволява да зададете въпросите, които ви вълнуват директно към данните си и да получите отговор под формата на интерактивни визуализации
 • връзка с огромно разнообразие източници на данни
 • централизирано управление на метаданни и правила за сигурност
 • стриктно управление на права за достъп, съдържание, потребители и лицензи

 

Вече не е нужно да избирате между сигурността и създаването на организационна култура, движена от данните - с Tableau можете да имате и двете.

 

Tableau Online

Искате софтуер за бизнес анализи, който да започнете да ползвате незабавно, без нужда от инсталации и разходи за сървъри или друг хардуер?

 

Tableau Online е вашето решение

 

 

 

 

 

 

Tableau Online е изцяло базиран в облака софтуер, който дава на вашия екип постоянен достъп до най-актуалната бизнес информация, визуализации и анализи по всяко време и от всяко място чрез браузър или мобилно устройство. С Tableau Online анализирате данните в дълбочина, селектирате и филтрирате информацията, създавате и споделяте нови интерактивни табла в движение.

 

С Tableau Online работите с лекота с всякакви данни – разположение в облака или на вашия сървър. Решението се свързва в реално време с облачни бази данни като Amazon Redshift и Google BigQuery.


6 причини да изберете Tableau Online:

 • Дава достъп до пълните възможности и предимства на водещото BI решение Tableau
 • Не се нуждае от инсталация
 • Не изисква инвестиции в допълнителен хардуер, тоест спестява разходи
 • Започвате да използвате Tableau Online незабавно
 • Позволява лесно да добавяте потребители, когато нуждите ви от бизнес анализи нараснат
 • С Tableau Online винаги работите с най-новата версия на Tableau, а сигурността на вашите данни е гарантирана

Tableau Prep

При работата с данни 80% от времето се губи в подготовка на информацията и едва 20% се използва за същинските анализи!

 

 

Tableau Prep – създаден, за да ускори анализите

 

 

 

 

 

Tableau Prep е създаден специално, за да улесни и ускори предварителната подготовка на данните. С негова помощ комбинирате, оформяте и изчиствате информацията, за да пристъпите максимално бързо към наистина важното – самите анализи.

 

С Tableau Prep Builder получавате незабавно пълен поглед върху данни и можете с лекота да забележите и отстраните проблеми и несъответствия, за да постигнете анализи, на които можете да разчитате.

 

 • Постигате незабавни резултати – мигновено виждате как данните се променят след всяко ваше действие и можете спокойно да експериментирате докато постигнете желания резултат
 • Ускорявате обработката на данните като автоматизирате рутинни процеси – софтуерното решение помага да се справите с често срещани проблеми с един клик
 • Споделяте данните си бързо и сигурно – без затруднения споделяте готовите данни с други потребители чрез Tableau Server или Tableau Online

 

С помощта на Tableau Prep свързвате и обработвате данни от разнообразни източници, независимо дали се намират на вашите сървъри или в облака.

 

С Tableau Prep Conductor автоматизира публикуването и споделянето на подготвените за анализ данни, за да може всеки в организацията ви да разполага винаги с прецизна и актуална информация за анализ. Решението помага за лесното проследяване на всички протичащи с данните процеси, за да може при нужда своевременно да вземете мерки.

 

Тествайте безплатно Tableau Prep

Полезно
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни