+359 2 976 13 13
Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau - лидер в света на системите за бизнес анализи

Tableau е лесно за инсталация и използване съвременно BI решение, което ви помага да видите и разберете какво се случва с вашия бизнес във всеки един момент. С Tableau създавате сами прецизни бизнес анализи, справки и прогнози за минути, вместо за дни.

Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau в действие

Разгледайте галерията с Tableau визуализации, създадени от нашите експерти. Вижте Tableau в действие

Повече от 86 000 организации от цял свят се доверяват на Tableau: лидер сред системите за бизнес анализи

Убедете се сами в предимствата на BI софтуера Tableau
Свалете 14-дневна БЕЗПЛАТНА ПРОБНА ВЕРСИЯ

 

Tableau

 

Нов поглед върху вашите данни

 

Всяка организация ежедневно трупа информация, но тя е източник на ползи само ако се използва в кратки срокове и води до правилните решения. BI (Business intelligence) е софтуер за анализ на бизнес данни, който ви помага да превърнете морето от информация в лесни за възприемане справки и графики.

Tableau ви помага да видите и разберете данните

 

С business intelligence софтуера Tableau извличате скритата във вашите данни стойност

Tableau е софтуер за бизнес анализи от ново поколение, с помощта на който:

 • Светкавично анализирате пазарната ситуация и идентифицирате бизнес тенденциите още при тяхното появяване, което ви помага да постигнете и поддържате пазарно предимство
 • Намирате отговори на въпросите, които ви вълнуват
 • Анализирате дългосрочни тенденции на база натрупаната корпоративна информация и вземате добре информирани стратегически управленски решения

 

 

Мигновени анализи – от 10 до 100 пъти по-бързо от всяко досегашно решение

С Tableau забравяте за дългите часове и дни, изгубени в извличане и обединяване на информация от различни източници преди да пристъпите към нейния анализ. BI софтуерът безпроблемно се свързва с разнообразни масиви от данни, а различни видове филтри и инструменти за анализ ви позволяват незабавно да забележите тенденции и противоречия, да изолирате конкретни примери и да вземете оптимални решения.

 

 

Визуализации, които не оставят нищо скрито

Tableau е self-service BI софтуер, насочен към променящите се нужди на потребителите. Използвайки неговите мощни инструменти за визуализация и широк набор от графики, създавате пълна картина на своя бизнес и пазарна среда.


Tableau ви помагат да разгледате данните си във всякакви разрези и да откриете зависимости и тенденции, които до сега са оставали скрити. Чрез Tableau намирате отговор на критични за бизнеса въпроси, прогнозирате и планирате, изпреварите събитията вместо само да реагирате на тях.

 

 

Задълбочените бизнес анализи вече не са само за аналитиците

BI системата Tableau притежава лесен за работа и интуитивен потребителски интерфейс, който го прави бърз за внедряване и използване на всички равнища в организацията. Чрез него всеки потребител може да създаде и сподели с колеги свое собствено интерактивно табло със справки и визуализации (dashboard), в което да разгледа данните точно в разреза, който му е необходим, за да вземе най-доброто тактическо или стратегическо решение. Чрез Tableau бизнес анализите се превръщат не само в част от вашето ежедневие, но и в универсален език за комуникация и в част от корпоративната ви култура на всички организационни равнища.

 

Tableau е съвременен self-service BI софтуер

 

Навсякъде и по всяко време

Вече не е нужно да сте на работното си място, за да анализирате информацията и да предприемате действия. Tableau се визуализира отлично на всички мобилни устройства, а възможността за автоматично обновяване на данните в реално време ви помага да реагирате на променящата се среда в движение и да извличате максимума от всяка възникваща ситуация.

 

Tableau Desktop

 

Tableau Desktop е основния продукт на Tableau. С него става възможно изработването на справките и анализите, от които имате нужда. Изследването и визуализирането на всякакви данни става за минути. Tableau дава възможност на всеки в организацията да анализира и разбира данните от 10 до 100 пъти по-бързо спрямо всяко друго решение.

Tableau носи със себе си задълбочени анализи, статистически функции и мобилни възможности, които значително ще разширят способността ви да видите и разберете данните си.

 

Tableau Server

 

Tableau Server предоставя достъпен и сигурен начин да си сътрудничите.

 

Ако искате да споделяте данни, справки и интерактивни табла с ваши колеги, можете да го направите за минути с Tableau Server. Tableau Server  е корпоративен клас бизнес интелигентно приложение, което осигурява мобилни и браузер-базирани анализи.

 

Tableau Online

Искате софтуер за бизнес анализи, който да започнете да ползвате незабавно, без нужда от инсталации и разходи за сървъри или друг хардуер?

 

Tableau Online е вашето решение

 

 

 

 

 

 

Tableau Online е изцяло базиран в облака софтуер, който дава на вашия екип постоянен достъп до най-актуалната бизнес информация, визуализации и анализи по всяко време и от всяко място чрез браузър или мобилно устройство. С Tableau Online анализирате данните в дълбочина, селектирате и филтрирате информацията, създавате и споделяте нови интерактивни табла в движение.

 

С Tableau Online работите с лекота с всякакви данни – разположение в облака или на вашия сървър. Решението се свързва в реално време с облачни бази данни като Amazon Redshift и Google BigQuery.


6 причини да изберете Tableau Online:

 • Дава достъп до пълните възможности и предимства на водещото BI решение Tableau
 • Не се нуждае от инсталация
 • Не изисква инвестиции в допълнителен хардуер, тоест спестява разходи
 • Започвате да използвате Tableau Online незабавно
 • Позволява лесно да добавяте потребители, когато нуждите ви от бизнес анализи нараснат
 • С Tableau Online винаги работите с най-новата версия на Tableau, а сигурността на вашите данни е гарантирана

Tableau Prep

При работата с данни 80% от времето се губи в подготовка на информацията и едва 20% се използва за същинските анализи!

 

 

Tableau Prep – създаден, за да ускори анализите

 

 

 

 

 

Tableau Prep е създаден специално, за да улесни и ускори предварителната подготовка на вашите данни. С негова помощ комбинирате, оформяте и изчиствате информацията си, за да пристъпите максимално бързо към наистина важното – самите анализи.

 

С Tableau Prep получавате незабавно пълен поглед върху данните от различни източници и можете с лекота да забележите и отстраните проблеми и несъответствия, за да получите анализи, на които можете да се доверите.

 

 • Постигате незабавни резултати – мигновено виждате как данните ви се променят след всяко ваше действие и можете спокойно да експериментирате докато постигнете желания резултат
 • Ускорявате обработката на данните като автоматизирате рутинни процеси – софтуерното решение помага да се справите с често срещани проблеми с един клик
 • Споделяте данните си бързо и сигурно – без затруднения споделяте готовите данни с други потребители чрез Tableau Server или Tableau Online

 

С помощта на Tableau Prep свързвате и обработвате данни от разнообразни източници, независимо дали се намират на вашите сървъри или в облака.

 

Тествайте безплатно Tableau Prep

Полезно
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни