+359 2 976 13 13

Сектрон ООД

Сектрон ООД е първата частна компания в България, занимаваща се с проектиране и дистрибуция на системи за сигурност. Сектрон предлага широка гама от алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и на различни газове, системи против кражби в търговски обекти, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за централизирана охрана и предаване на данни, както и цялостен инженеринг за тях.

 

Днес Сектрон е утвърден и предпочитан партньор за дистрибутори, инсталатори на техника за сигурност и системни интегратори в България, Сърбия и Македония.

 

Предизвикателствата, пред които беше изправен екипът на Тим ВИЖЪН България при стартиране на внедряването бяха:

  • Комбинация от търговска и проектно-ориентирана дейност;
  • Потребност от проследимост на конкретни компоненти (серийни номера);
  • Неуспешно предишно внедряване на система за управление на бизнеса от друг внедрител и необходимост от преодоляване на натрупаното негативно отношение и недоверие към системата.

 

В рамките на проекта бяха внедрени модулите Управление на проекти – бюджетиране, управление на материали, отчитане и фактуриране, Продажби на услуги и стоки, Доставки, Управление на вземания и задължения, Финанси и счетоводство.

 

Важна част от цялостното решение е интегрирането на MS Dynamics NAV с BI решението Tableau, чрез което всички необходими справки, текущи отчети и анализи се създават от отговорните за това служители на Сектрон по изключително гъвкав и удобен начин, без да се налага допълнителни доработки или програмиране в системата.

 

Внедряването на ERP решението и интеграцията му със софтуер за бизнес анализи допринесе за:

  • Улесняване и автоматизиране на процесите по  бюджетиране и анализ на приходите, разходите и печалбата от проектно-ориентираната дейност на фирмата;
  • Планиране на необходимите материали и следене на движението им;
  • Пълен контрол на складовата наличност и разпределение;
  • Следене на вземанията от клиенти чрез поддържане на погасителни планове в реално време и без допълнителна ръчна обработка на информацията;
  • Анализ на потребностите и пазара с възможност за проследяване на конкретни бройки (серийни номера) от използваните/продаваните компоненти.
Историята на един доволен клиент

"Тим ВИЖЪН България успява да превърне ERP мечтите ни в реалност."

Анелия Дамянова
Главен счетоводител
Сектрон ООД
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни