+359 2 976 13 13

Жефко България ЕООД

GEFCO Group е международна компания, ориентирана към логистика в автомобилната индустрия и производството като цяло. Тя е сред десетте най-големи логистични компании в Европа и е представена в над 150 страни по света. Българският филиал Жефко България ЕООД е официално регистриран в края на 2011 година.

 

Родено в промишлеността, дружество GEFCO идеално познава нейните практики и изисквания. Едновременно архитект на решения и интегратор, GEFCO осигурява инженеринга, управлението и изпълнението на логистични схеми по цялата или по части от веригата за доставка, като внася цялостни и професионални решения, отговарящи на високите индустриални изисквания.

 

Мисията на компанията е разработване на все по-иновативни и пригодени към нуждите на клиента решения, което я прави напълно подготвена за развитието на пазара в посока глобализация и интегрираност на услугите.

 

Планираната стратегия за развитие на GEFCO в България е фокусирана върху автомобилната логистика, както и развиване на отношенията с настоящите и бъдещи подизпълнители – малки и средни транспортни фирми у нас.

 

Още преди регистрацията на българския филиал е взето решение за внедряване на MS Dynamics NAV, като изискването е системата да функционира при започване на дейността на компанията. Поради тази причина проектът по внедряването е завършен само за един месец. Жефко България използва пълна функционалност за финансово управление с внедрени модули за продажби и доставки, счетоводство и дълготрайни активи.

 

Като втори проект за същия клиент Тим ВИЖЪН България извърши и внедряването на логистичен модул към MS Dynamics NAV в партньорство с Business Solutions Slovenija.

 

​В следствие на високата удовлетвореност на клиента от извършените внедрявания и цялостното повишаване ефективността на работата в компанията, екипът на Тим ВИЖЪН България беше избран да извърши внедряване на Microsoft Dynamics NAV и в регионалните офиси на GEFCO в Гърция и Сърбия. Внедряването беше извършен паралелно в двете държави за по-малко от 1 месец и за пореден път доказа способността на Тим ВИЖЪН България с лекота да реализира сложни и мащабни проекти.

 

Най-важните ползи за компанията от реализираните проекти са:

 

  • Управление на бизнеса на Жефко България в синхрон с корпоративните изисквания и политики на компанията-майка;
  • Управление на логистиката в MS Dynamics NAV, което премахва необходимостта  за прехвърляне на информация от друга логистична система;
  • Пълна проследимост на пратките със срокове и  време за доставка.
Историята на един доволен клиент

„Системата Microsoft Dynamics NAV е позната за Gefco Group, като е доказала своите качества в други фирми от групата и това е една от причините да се спрем на нея”

Николай Колев
Финансов мениджър
Жефко България ЕООД
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни