+359 2 976 13 13

Балканфарма-Разград АД

Антибиотик–Разград АД е наследник на един от най-големите фармацевтични производители в България с над 50-годишен опит в разработването, производството и продажбите на генерични лекарства за хуманно и ветеринарно приложение. Компанията произвежда продукти както под своя собствена марка, така и за трети страни, на основата на сключени договори за възлагателно производство. Към днешна дата Антибиотик–Разград АД изнася продукция в над 25 страни в Европа и Азия.

 

Антибиотик–Разград АД е мажоритарен собственик на Балканфарма–Разград АД – фармацевтичен завод, разполагащ с мощности за производство на капсули и таблетки, течни стерилни и сухи инжекционни форми, полутвърди форми /кремове и унгвенти за кожно и очно приложение/ и лиофилни субстанции. Заводът притежава необходимите лицензи и сертификати за добра производствена практика за всички производства.

 

Големите изисквания към осигуряване на качество на продукцията и надеждност на информацията, както и интеграция с външна система за заявяване на продукция, бяха само част от предизвикателствата към проекта по внедряване.

 

Внедреното решение за управление на бизнеса MS Dynamics NAV обхваща процесите по продажби, отчитане на производството, управление на доставките, управление на вземания и задължения, финанси и счетоводство. В обхвата на внедряването е включен и допълнителен модул за разпределение на непреките разходи за производство, разработен от Тим ВИЖЪН България съобразно специфичните нужди на клиента.

 

Непосредствени ползи от внедреното решение се изразяват в постигане автоматизация на въвеждането на поръчки от клиенти и възможността за създаване на дългосрочни прогнози и изчисляване на пълна производствена себестойност.

Историята на един доволен клиент

"Отлично представяне, отлична комуникация, отлични специалисти!"

Нели Георгиева
Главен специалист счетоводна отчетност и финансов контрол
Балканфарма-Разград АД
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни