+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България внедри Microsoft Dynamics NAV в “Чистота Балкани“ ЕООД

2016.07.21

Тим ВИЖЪН България завърши успешно мащабен и сложен проект по внедряване на Microsoft Dynamics NAV в предприятието за управление на отпадъци „Чистота Балкани“ ЕООД.


ERP решението вече помага на Чистота Балкани успешно да управлява всички бизнес процеси, свързани с основната си дейност по извозване, сортиране, рециклиране и депониране на битови и промишлени отпадъци. Чрез Microsoft Dynamics NAV компанията има пълен контрол върху дейности като Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство. ERP решението автоматизира бизнес процесите във всички бази на Чистота Балкани в цялата страна, които работят със системата посредством функцията Remote Desktop.


Благодарение на дългогодишния си опит екипът на Тим ВИЖЪН България успешно идентифицира специфичните нужди в бизнеса на клиента и разработи индивидуални функционалности, които превръщат Microsoft Dynamics NAV в оптималното решение за управлението на предприятието. Специално за Чистота Балкани екипът на Тим ВИЖЪН България разработи и внедри функционалност, която позволява планиране курсовете на камиони и проследяване на контейнери, което е ключов фактор при управлението на големи обеми отпадъци и особено на такива с опасен характер.


Проектът по внедряване на Microsoft Dynamics NAV в Чистота Балкани е поредно доказателство за професионализма на Тим ВИЖЪН България и умението ни гъвкаво да отговаряме на специфичните нужди на всеки клиент, предоставяйки му ERP решение от световна класа, пригодено да допринесе за успешното функциониране и развитие на неговия бизнес.


Не се колебайте да се свържете с нас, ако планирате да оптимизирате и автоматизирате своите бизнес процеси с помощта на ERP софтуер. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви предложим най-доброто за вас решение.