+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България ще представи предимствата на CRM системите в рамките на семинар „Бизнес и ИТ. Нови възможности“

2016.11.24

Тим ВИЖЪН България ще вземе участие в предстоящия семинар на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, който ще се проведе на 30 ноември 2016 г. в гр. Бургас.

 

Събитието цели да запознае представителите на бизнеса с инвестиционните възможности в Бургас и региона, както и с най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват среда за функциониране на съвременните компании.

 

Като партньор на ERP Academy и една от водещите компании в бранша, Тим ВИЖЪН България ще запознае присъстващите на събитието мениджъри, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти с особеностите на СRM системите и тяхното ключово значение за бизнеса в условията на съвременния, диктуван от потребителите пазар.

 

В рамките на следобедната практическата част на събитието, всеки представител на фирма ще има възможността да зададе лично въпросите си към нашия колега Анастас Шопов, Мениджър бизнес консултиране, и да получи ценни съвети за решаването на реални бизнес казуси.

 

Събитието „Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части – от 9:30 и 13:30 часа, а всеки желаещ да присъства може да се регистрира безплатно на адрес: http://bit.ly/2gp5jH3