+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България подкрепя форум "MySuccess in Educatuon - Аз и Бизнесът"

2017.05.15

Като поредна стъпка в политиката ни, насочена към популяризиране на системите за бизнес управление и подготовка на бъдещите специалисти за работа в условията на засилена дигитализация на бизнеса, Тим ВИЖЪН България избра да стане партньор на поредното издание на форума „MySuccess in Educatuon - Аз и Бизнесът“.

 

Събитието ще се проведе на 18 май в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ и има за цел да срещне и запознае студентите от големите университети в Северозападна България с очакванията на бизнеса и неговата нужда от подготвени кадри.

 

В рамките на форума нашият колега Александър Хаджидимитров, Ръководител отдел Консултанти, ще запознае присъстващата аудитория с ERP системите за управление на бизнеса и спецификата на работата по внедряването им.

 

„Това е един динамичен технологичен сектор, който предлага чудесни условия за работа. Нашата дейност често се бърка с тази на софтуерните компании и много млади хора си казват, че това не е за тях, защото не могат да програмират. Истината е, че консултантите по внедряване на бизнес софтуер не са програмисти, а специалисти в областта на бизнес процесите, икономиката и други сфери. За това и за нас е особено важно да представим дейността си на студентите и предстоящото събитие в Шумен е чудесна възможност за това“ - споделя Александър Хаджидимитров.

 

Форумът „MySuccess in Education“ е част от национален проект на сп. Enterprise, който включва поредица от образователни форуми, насочени към студенти от цялата страна. Събитията включват тематични уъркшопи, лекции и срещи между студентите и бизнеса.