+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България с благодарствено писмо за подкрепата си към проект "Мениждърите споделят"

2018.01.11

На 10 януари в артистичната обстановка на дизайнерския бранд КАРЕ за четвърти пореден път беше представен Алманах на успешните казуси в българския бизнес. Бляскавото събитие събра над 150 гости, сред които участници в изданията на проекта, мениджъри на водещи български компании, партньори и други.


Алманахът е кулминацията на уникалния по своя характер проект "Мениджърите споделят" на сп. Твоят бизнес, който събира в едно запленяващите и вдъхновяващи истории на 40 водещи мениджъри, начело на успешни български и международни компании в различни браншове на икономиката.

Тим ВИЖЪН България подкрепя проект Мениджърите споделят

 

Като партньор на проект "Мениджърите споделят“ Тим ВИЖЪН България бе отличен със специално благодарствено писмо за подкрепата си към инициативата, което бе връчено от г-жа Детелина Смилкова, Вицепрезидент на ВУЗФ и участник във втори сезон на проекта. За нас беше изключително удоволствие да бъдем определени като „най-надеждният и коректен партньор за внедряване на системи за управление на бизнеса“ както и да научим, че такова е мнението не само на нашите клиенти, но и на конкурентните компании. 

 

Благодарственото писмо прие нашият управител г-н Росен Караиванов, който поздрави организаторите и участниците в проекта и им пожела успешна година.