+359 2 976 13 13

Специалисти от Тим ВИЖЪН България преподават основи на ERP в СофтУни

2016.07.11

Отчитайки нарастващия интерес към системите за управление на бизнеса Софтуерният Университет, в партньорство с ERP Academy, проведе обучение на тема „Основи на ERP“. В рамките на 2 седмици курсистите се запознаха с начина на работа и предимствата на най-популярните ERP, CRM и BI решения, създадени от български и чуждестранни разработчици.


Като една от водещите компании в бранша и партньор на ERP Academy, екипът на Тим ВИЖЪН България беше поканен да проведе част от обученията в курса.


Нашият колега Анастас Шопов, Мениджър бизнес консултиране, запозна курсистите с ERP и CRM системите Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics CRM. Засегнати бяха теми като процеса на продажба, планиране на покупки и производство, материално обезпечаване на производството с необходимите ресурси, използване на CRM системи за създаване на маркетингови кампании и проследяване на потенциални възможности за продажби и други.


Специално за курсистите д-р Валентина Протопопова, Консултант BI в Тим ВИЖЪН България, демонстрира възможностите на решението за бизнес анализи Tableau и опциите то да се използва за визуализация и анализ на данни от всякакъв характер.


В обучението се включиха над 30 курсисти, сред които IT мениджъри, ръководители на предприятия и проекти, които вече използват такъв тип решения или на които предстои избор на ERP, CRM или BI система, както и млади специалисти, обмислящи кариера в тази област.